Blog

God jul og godt nytår fra Fonden og Støtteforeningen

Nu, da vi er forbi den korteste dag og lyset langsomt vender tilbage, så er her de seneste nyheder om multihuset. Og de indeholder både lys og gode julegaver til os alle!

Vi har snydt lidt og pakket gaverne ud allerede inden jul: Den første gave var fra Børn og Unge, hvor rådmand Thomas Medom en mio. kr.  til de ekstraudgifter, som sammenbygningen med skolen fører med sig. Bevillingen forudsætter godkendelse i Aarhus Byråd. Tusind tak for det! Den anden gave kom i et brev fra rådmanden for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad, som fortalte, at hans magistrat har godkendt næsten hele den udvidelse af det kommunalt garanterede lån, som vi har om. Dette lån udgør hovedparten af multihusets økonomi, og nu er finansieringen dermed så tæt på at være på plads, at vi forventer, at indstillingen til Byrådet kan gøres færdig snarest. Børn og Unge og Sport og Fritid arbejder sammen på at skrive den, og Rabih Azad-Ahmad kunne ydermere oplyse, at den forventes at komme op på et byrådsmøde primo 2019. Endelig slutter han brevet af med at skrive, at han sammen med alle i Hjortshøj glæder sig til den dag, hvor den røde snor til multihuset bliver klippet – han har en stående invitation!

Imens har byggeudvalget skrevet og tegnet på det udbudsmateriale, som skal være klar til udsendelse, så snart Byrådet har godkendt indstillingen. Vi har allerede taget de første skridt ved dels at tegne kontrakt med bygherrerådgiveren DK2, som vi skrev i et tidligere nyhedsbrev, dels sat geotekniske undersøgelser i værk, så vi kan undgå potentielt forsinkende og fordyrende sager i den retning.

Glædelig jul til jer alle fra os i Fonden og Støtteforeningen! Og godt nytår – det ser virkelig lyst ud nu; mon ikke vi kan regne med, at projektet for alvor tager fart i 2019.

Husk i øvrigt, at det stadig er muligt at købe årets julekort til støtte for multihuset, som i år er tegnet af Ina Marie Graneberg. Det kan købes i DagliBrugsen for blot 50 kr. – og man kan vinde flotte præmier på de nummererede kort! Se mere ved at klikke her. Vindernumrene udtrækkes mellem jul og nytår 🙂

På Fonden og Støtteforeningens vegne

Bjarne S. Bendtsen

Related Posts

PRESSEMEDDELELSE

Totalentreprenøren Q-Construction A/S er taget under konkursbehandling Q-Construction...