Blog

Multihuset har fundet sine caféforpagtere

Så kom maj med sol og blomstrende træer  og aftalen med vores kommende caféforpagtere, Solveigh Blushøj og Bo Nørgaard, som mange af jer allerede kender fra caféen i Skæringhallen. Aftalen har for så vidt været på plads længe, men siden kontrakten skal gennem kommunens maskineri, så tog også det sin tid. Nu er den skrevet under, hvilket vi fejrede med et lille glas indkøbt i Brugsen, og Solveigh og Bo glæder sig til at komme i gang. 

Solveigh og Bo var det oplagte valg, da de ikke bare vil drive en typisk halcafé med pølsermix, pomfritter og slushice, men byder ind med sunde retter som hjemmelavet juice og shakes, varme paninigod kaffe m.v., ud over klassiske halretter som burger og fritter, men også vegetariske og veganske retter – der er noget for enhver smag. Desuden har de planer om en weekend brunch, dagens retter og meget andet. Alt sammen i vidt omfang lokalt produceret fx med frugt fra Kirstineborg og forskellige varer fra Andelssamfundet. De ønsker at caféen skal være byens café, stedet, hvor hele Hjortshøj mødes. Vi glæder os alle sammen til at se jer i caféen! 

Bo Nørgaard og Solveigh Blushøj, kommende forpagtere af caféen i Multihuset

Related Posts