Ansættelse af multihusets daglige leder

Fonden og Støtteforeningens ansættelsesudvalg har for kort tid siden skrevet kontrakt med husets kommende daglige leder, Bitten Lehmann-Poulsen. Bitten præsenterer sig selv herunder. Vi glæder os meget til at arbejde sammen med hende!

På Fonden og udvalgets vegne, Bjarne S. Bendtsen

Kære Hjortshøj,
jeg hedder Bitten og har fået fornøjelsen af at blive leder af Multihuset i Hjortshøj og glæder mig helt vildt til at være med til at blive klog på Hjortshøj, møde Jer og være med til at udvikle Multihuset til dét mødested, som byen ønsker sig.

Jeg er uddannet cand. mag. i Æstetik & Kultur i Aarhus og har arbejdet 14 år i Aabenraa, hvor jeg har drevet et kulturhus med cafe, mødelokaler, værksteder og spillested. Senest har jeg arbejdet i en koncertorganisation og primært været beskæftiget med livemusik.

Privat bor jeg på landet, lidt udenfor Skanderborg, med mand, store børn, høns, hund, katte og islandske heste.

Jeg træder ydmygt ind i en sammenhæng, hvor mange har arbejdet længe for at få Multihuset stablet på benene, og det har jeg stor respekt for. Jeg skal gøre mit yderste for at finde det rette fodslag og bruge min viden, mit netværk og min erfaring, hvor det giver mening, så vi kan få mest muligt glæde og fornøjelse ud af det nye hus.
Personligt håber jeg selvfølgelig, at I har lyst til få mere musik til byen 🙂

Så snart Multihuset er helt færdigt, rykker jeg ind på kontoret og håber, at I ikke vil tøve med at kigge forbi og hilse på mig.

Vi ses til august.

Mange hilsener
Bitten Lehmann-Poulsen

Related Posts

PRESSEMEDDELELSE

Totalentreprenøren Q-Construction A/S er taget under konkursbehandling Q-Construction...