Hjortshøj-ånden

Opråb til alle åbne fællesskaber i Hjortshøj

Mød op til fællesskabsdagen Hjortshøj-ånden søndag den 17. marts og vis Hjortshøj-ånden i egen (Hjorts)høje person

Hjortshøj er i en rivende udvikling, og næsten hver dag får byen nye entusiastiske tilflyttere. Men for at byen fortsat kan være en socialt stærk landsby, er det vigtigt, at vi viser alle de nye (og alle de gamle), hvad der foregår i Hjortshøj, og hvor man selv kan være med.

Derfor vil vi i Multihusforeningen gerne indbyde alle byens fællesskaber, klubber og foreninger til at vise sig frem til en bragende hyggelig første udgave af Hjortshøj-ånden – Hjortshøj fællesskabsdag. Vi har reserveret skoletorvet på Virupskolen, vi ruller fadølsvognen ud af dens vinterhi, vi stiller hoppeborgen op i skolens gymnastiksal, og vi vil invitere hele byen til at opleve byens mangfoldige fællesskaber.

Det er dit fællesskabs mulighed for at få nye medlemmer, nye venner, nye i bestyrelsen, og det er en hyggelig dag, hvor hele familien kan møde op og bare være med.

Du kan som fællesskab:

 • Præsentere dig selv på den åbne scene (alle bliver tildelt en scenetid)
 • Få et bord hvor deltagerne kan møde dig
 • Møde byens andre fællesskaber

Du kan som gæst

 • Finde et nyt fællesskab
 • Melde dig til at hjælpe fællesskaberne frivilligt fx med kagebagning, PR, fundraising, børne/voksenpasning, bartenderi, park-pasning, byggeopgaver, opbygning, oprydning, opmuntring og meget meget mere

Du kan også hjælpe til selve Hjortshøj-ånden, som vi gerne vil gøre hyggelig, og derfor søger:

 • Kage- bollebagere
 • Kaffebryggere
 • Legeonkler og tanter til børnerummene
 • Snackopfyldere
 • Skiltemalere
 • Og hvad du ellers vil byde ind med

Praktisk:

Hjortshøj-ånden – fællesskabernes dag er i år søndag den 17. marts

Vi annoncerer dagen i bladet Folk i Hjortshøj, på multihusets hjemmeside, på Facebook m.m. og på plakater rundt omkring i byen – og I må selvfølgelig meget gerne hjælpe til

Det foregår på Skoletorvet på Virupskolen

Der er åbent for alle kl. 13.00 – 16.00

Det vil være muligt at købe fadøl, sodavand, kaffe, saftevand m.m. og forhåbentlig vil mange stille op med hjemmebag til fri afbenyttelse.

Du kan tilmelde dig og dit fællesskab til dagen ved at udfylde tilmeldingsformularen for foreninger og fællesskaber – tryk her. Skriv lidt om dit fællesskab, hvorfor I gerne vil være med og kontaktoplysninger. Skriv gerne inden 1. marts (og gerne før) så vi kan få dig med i programmet for dagen.

Du kan også melde dig til at hjælpe med at stable dagen på benene, enten med praktiske opgaver eller hvis du fx gerne vil give et nummer fra scenen. Du kan enten udfylde denne formular, så tager vi kontakt til dig tilmeldingsformular for frivillige – tryk her, eller du kan kontakte Mikkel Ottow på mikkelottow@gmail.com.

Har du spørgsmål kan du ringe til Mikkel på telefon 40926709 eller til formanden for Multihusfonden Bjarne S. Bendtsen på telefon 30548516.

Vi glæder os og håber at se alle Hjortshøjs fælleskaber til en fremragende førsteudgave af Hjortshøj-ånden.

De bedste hilsner

Alle os fra multihus-foreningen