Sådan låner du ølvognen

Hjortshøj har en rullende fadølsbar. Vognen er ejet og drives af Støtteforeningen for Multihus Hjortshøj. Formålet med den er at tjene penge ind til vores allesammens multihus. For at låne den skal du være medlem af multihusets støtteforening – eller melde dig ind i forbindelse med bookingen. Det koster 100 kr for ét år.

Hvis du gerne vil låne den, er der to muligheder:
1) Betaling per fadøl
Eksempel: Pedro er medlem af Støtteforeningen for Multihus Hjortshøj. Det er fredag, så han låner ølbaren og parkerer den i sin forhave. Nu kan han invitere alle sine naboer ind og købe en kold fadøl. Alle kan lide Pedro. Pedro er en god nabo.

– Vil du gerne være vært ved et arrangement (fx en fredagsbar, en vejfest, en forældrekomsammen eller en havefest), hvor dine gæster selv betaler for deres øl, kan du låne vognen helt gratis. Vi leverer øllet, og du eller dine gæster betaler 25 kroner pr. øl til Multihusets mobilepay nummer, der står i vognen.

Leje: Gratis
Ølpris: 25 kroner per styk
Krus følger med gratis

2) Leje af vognen
Eksempel: Dorothea-Margrete skal giftes (igen). Hun melder sig ind i støtteforeningen, og hun vil give alle sine bryllupsgæster gratis og kold fadøl. Dorothea-Margrete lejer fadølsvognen for 500 kroner og køber nogle fustager dejlig øl. Alle kan lide Dorothea-Margrete. Dorothea-Margrete er en god vært.

– Hvis du gerne vil dele øl ud i rå mængder, kan du leje vognen for 500 kroner. Du kan selv vælge, hvilken slags øl du vil have på hanen, hvor meget øl du vil dele ud, og vognen har du stående i et helt døgn.

Leje: 500 kr. (som går til multihuset)
Ølpris: Varierende fustagepriser fra 600 kr.
Krus: Vi har plastickrus, som du kan købe

BOOKING
Du booker vognen ved at kontakte Mikkel Ottow på mail mikkelottow@gmail.com.

PRAKTISK / FAQ

Vognens tag er i forbindelse med en ombygning blevet afmonteret, så baren nu minder om en almindelig rullebar. Det har bl.a. den fordel, at vognen nu kan trilles indenfor.
Du afhenter selv vognen, der normalt står i containeren ved spejderhytten i Hjortshøj.
Vognen trilles nemt af to voksne. Den må kun trækkes med håndkraft og ikke fx monteres bag på en bil.
Ølanlægget og lyset i vognen skal bare skal tilsluttes en almindelig stikkontakt. Du skal bruge én stikkontakt/stikdåse med jordforbindelse – altså med 3 huller.
Mangler der kulsyre, står der ekstra i containeren.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Mads Fredberg eller Mikkel Ottow fra multihusbestyrelsen.
Mads Fredberg: 40 84 11 38
Mikkel Ottow: 40 92 67 09