Uundgåelige arrangementer

Hjortshøjånden – fællesskabernes dag. 8. marts 2020. Kom som forening, fællesskab eller bare dig selv. Hjortshøj-ånden er en bragende hyggelig inspirationsdag, hvor du kan møde byens mange unikke fællesskaber og foreninger. Multihusforeningen byder indenfor på Skoletorvet på Virupskolen, hvor du kan købe kage, kaffe, saftevand og andre lækre sager til at holde humøret højt. Du kan hente dig en bajer i den rullende ølvogn Guldhjorten, ungerne kan hoppe i hoppeborg i gymnastiksalen, og du kan opdage byens mange kulturelle tilbud af enhver slags, som du måske ikke kendte, men som du kan være med i lige her i Hjortshøj.

Det er gratis at deltage både som borger og som fællesskab – og vi synes, du skal kigge forbi – også bare for at hænge ud med os andre. Måske du møder en ven, du ikke kender endnu.

Tilmelding for fællesskaber og foreninger – tryk HER

Hvilke fællesskaber kan deltage: Nærmest alle. Sidste år kunne man møde dagplejere, børnehaver, modeltogsbyggere, Dagli’Brugsen, fotoklubben, danseholdet, nogen der ville starte et iværksætter-netværk, teaterprojektet og mange andre – 25 foreninger var med i alt.

Spørgsmål – eller vil du hjælpe lidt til på dagen som frivillig fx i kageboden eller med opstilling? Kontakt multihusforeningens Mikkel Ottow på mikkelottow@gmail.com.

 

Sommerfest: 20. juni 2020. Hjortshøj har igen fået en stor sommerfest fyldt med mennesker, musik, marked og fest og farver. Allerede nu er vi i gang med arbejdet, og vi kan altid bruge nye idéer og folk til arbejdet. Sommerfesten er en hel dag, hvor vi samler vejfodbold, loppemarked, livemusik på scenen, fest om aftenen og alle byens borgere i alle aldre til én stor fælles fejring af byen – og hvor vi samler ind til multihuset. Den første udgave af festen gav et flot overskud på 60.000 kroner og den succes, skal vi gentage i 2020. Vil du bidrage med en optræden, et initiativ, frivillige hænder, madlavning eller andet så find en fra støtteforeningens bestyrelse eller brug kontaktformularen her på siden