Uundgåelige arrangementer

Lancering af vinderprojektet. 3. november 2019 

Søndag den 3. november

Kl. 14-15.30

På Skoletorvet, Virupskolen

Alle er velkomne

Kom med til lanceringen af det vindende Multihusprojekt og se arkitekternes tegninger af det nye hus. Projektet er fra Q-Construction og arkitekterne er fra Rubow arkitekter. Vi ruller den røde løber ud, byder på bobler og præsenterer hele byens kommende Multihus.

PROGRAM:
Kl. 14.00: Dørene åbner – Støtteforeningen og Fonden for Multihus Hjortshøj byder på bobler og snacks (sponsoreret af Dagli’ Brugsen).

Kl. 14.30: Arkitekterne fra Q-Construction præsenterer projektet. Der vil blive mulighed for at stille spørgsmål.

Kl. 15.00: Støtteforeningen præsenterer det videre forløb.

Meld gerne din ankomst i Facebookgruppen så vi har en chance for at gætte antallet af gæster:

https://www.facebook.com/events/591423951597063/

Hjortshøjs julefest. 7. december 2019: Børnefri festaften i forsamlingshuset med drikkelse, dans og forrygende fest inden julens fred sænker sig.

Mød gamle og nye venner i byen hen over en snaps og en pakkeleg – og støt samtidig Multihuset. Er du medlem af støtteforeningen, får du rabat på billetten.

https://www.facebook.com/events/396775631271745/

Hjortshøjånden – fællesskabernes dag. 8. marts 2020. Igen i 2020 kan du møde mange af byens fællesskaber og foreninger til en hyggelig dag med kage, kaffe, ølvogn, hoppeborg og en hel masse aktivitetstilbud af enhver slags, som du kan bruge lige her i Hjortshøj

Sommerfest: 20. juni 2020. Hjortshøj har igen fået en stor sommerfest fyldt med mennesker, musik, marked og fest og farver. Allerede nu er vi i gang med arbejdet, og vi kan altid bruge nye idéer og folk til arbejdet. Sommerfesten er en hel dag, hvor vi samler vejfodbold, loppemarked, livemusik på scenen, fest om aftenen og alle byens borgere i alle aldre til én stor fælles fejring af byen – og hvor vi samler ind til multihuset. Den første udgave af festen gav et flot overskud på 60.000 kroner og den succes, skal vi gentage i 2020. Vil du bidrage med en optræden, et initiativ, frivillige hænder, madlavning eller andet så find en fra støtteforeningens bestyrelse eller brug kontaktformularen her på siden