Blog

HJORTSHØJ – VI GJORDE DET!

Efter måneders indsats er vi nu endelig i mål! Vi har netop rundet de kr. 1,5 mio. som vi satte som målsætning for bare tre måneder siden!

TUSIND TAK til alle der har bidraget – stort som småt. Det har været helt fantastisk at se byen samles om Multihuset. Vi glæder os til at fejre milepælen med jer til et brag af en folkefest den 1. juli (mere information følger senere i dag).

Men vi går ikke på sommerferie endnu. Vi har nemlig besluttet at fortsætte indsamlingen og salget af folkeaktier sommeren over.

For det første, fordi vi stadig hører fra borgere i byen, som ikke har købt en aktie endnu, men som udtrykker, at de gerne vil støtte projektet. Og jo større beløb, vi kan indsamle, des stærkere står vi i dialogen med Aarhus Kommune.

For det andet, fordi vi på baggrund af en ansøgning er blevet tildelt 1,84 mio. fra Aarhus Kommunes pulje til idrætsfaciliteter (http://stiften.dk/aarhus/Idraetspengene-faldt-paa-plads-Marselisborghallen-kan-nu-renovere-og-udvide/artikel/458151)
De midler giver helt nye muligheder for, at vi kan få et hus med endnu bedre faciliteter. Lige nu ser vi på muligheden for at indarbejde en springgrav i projektet, som også vil kunne give større indtægter ved udlejning og dermed bidrage til en sund driftsøkonomi.

Så har du ikke fået købt din folkeaktie endnu, kan du altså stadig nå det: (læs mere på hjemmesiden www.multihushjortshøj.dk)

GODT KÆMPET HJORTSHØJ OG STORT TILLYKKE!

Related Posts