Blog

Job: Aktiv projekt- og multihusleder

Jobopslag. Ansøgningsfrist 23. maj 2021.

Multihuset i Hjortshøj er ved at blive opført og skal efter planen stå færdigt om få måneder i sommeren 2021. Vi ønsker med multihuset at skabe et moderne forsamlingshus til idræt og kultur, som samler hele byen og skaber rammen om fællesskaber for alle byens borgere på tværs af alder og interesser. Det skal være stedet, hvor man både kan dyrke forskellige former for idræt, gå til koncert, foredrag, teater, vinsmagning m.v., og hvor man hænger ud i caféen med sine venner efter skoletid, hvor mødregruppen mødes og drikker kaffe om formiddagen eller hvor pensionist-floorballholdet om aftenen holder tredje halvleg efter kampen. Vores vision er, at huset så vidt muligt kan drives ud fra bæredygtige principper.

Opgaven

Vi søger en energisk og engageret projekt- og multihusleder, der har lyst til at stå i spidsen for det nye multihus i Hjorthøj. Det er et hus som Hjortshøj har kæmpet for i mere end 15 år, og som der ligger et enormt lokalt engagement bag …

Læs hele jobopslaget her:

https://www.jobindex.dk/jobannonce/395092/aktiv-projekt-og-multihusleder?fbclid=IwAR3znp7ABIkcSbSOPUkfxM_e9fOv6hNsSq3J6GG2JBOo3BtDg1exkokvpy8

Related Posts