Hvad kommer huset til at hedde?

Navnekonkurrencen er slut, og byens nye hus har fået et navn. Vinderen blev en sammenfatning af to navne, der i de indsendte bud lå så tæt på hinanden, at en kobling var det, der gav bedst mening. Et yderst kyndigt navneudvalg har hjulpet med vejledning og rådgivning udi det sproglige, og vi er glade for og stolte af endelig at kunne præsentere det nye navn: Virup Huset.

Med et par ekstra forslagsstillere i lodtrækningsbowlen – der var syv i alt, som enten havde foreslået Viruphus, Viruphallen eller varianter over Virup Huset – fik vi hjælp af et par af Fru Fortunas ferieafløsere, Felix og Anker Nor, til at trække lod:

Vinderen af hovedpræmien på 1.000 kr. til brug i huset er Britta Nielsen, Virup Skovvej 57A, 1th.
Og de heldige vindere af en t-shirt er: Merete Vægter, Løvagervej 22, Elisabeth Bolding, Virupvej 48D, Bodil Skov Pedersen, Virupvej 49, Knud Byskov, Hjortshøj Stationsvej 41, Sonja Møller Hansen, Hundkærvej 12 og Ove Overgaard Nielsen, Østergårdstoften 42.

Præmierne overrækkes i Virup Huset d. 1. august kl. 12.

Stort tillykke til vinderne – og til os alle med det nye navn!

Fonden og Støtteforeningen

Related Posts

Organisationsændring

Bjarne S. Bendtsen har efter 7 års intenst arbejde med tilblivelsen af Viruphuset...

Så er vi i gang!

Så er vi i gang! Solens stråler bagte over hvad der skal blive den fremtidige parkeringsplads...