Blog

Støtteforeningen runder 500 medlemmer – og får hjælp fra De Fire Istider

Støt et vigtigt lokalt projekt – og få en lækker is som bonus. Det er tilbuddet til de Hjortshøj-borgere, der vælger at melde sig ind i Støtteforeningen for Multihus Hjortshøj.

Michel Jespersen fra De Fire Istider har valgt at støtte projektet med gratis is til alle, der melder sig ind i foreningen ved det lille røde multihus ved Dagli’Brugsen torsdag den 30. juni mellem 16.00-17.30.
20160514_115832_resized (1)

Vi takker for den flotte gestus, og håber den vil medvirke til, at vi kan sætte ekstra fart på medlemstallet, som allerede vokser støt.

De seneste uger har Støtteforeningen for Multihus Hjortshøj været på gaden for at rekruttere nye medlemmer, og har mødt masser af lyst til at bidrage. Det betyder, at medlemstallet netop har rundet 500 personer.

Dermed er vi halvvejs mod målet om 1.000 medlemmer inden udgangen af 2016 – et tal, der skal vise politikere og fonde, at der er stærk, lokal opbakning om projektet.

Sådan støtter du
Er du (eller dine børn) stadig ikke medlemmer – så meld dig og dem ind her

Vi har brug for flere hænder
Der er en lang række opgaver, som skal løftes på vej mod et færdigt multihus – og styregruppen har brug for frivillige til at hjælpe. Opgaverne spænder fra omdeling af foldere og praktisk hjælp i forbindelse med arrangementer til fundraising og etablering af sponsorater.

Har du mod på at bidrage med stort eller småt, så send en mail med dit navn og telefonnummer til kontakt@multihushjortshøj.dk.

Related Posts