Blog

TV2 østjylland på besøg!

Fredag den 5. maj var TV2 østjyland i byen for at fortælle om det fantastiske arbejde og fællesskab omkring indsamling til et multihus i Hjortshøj som er igang lige nu!

Det blev til research om projektet og derfor flere interessante interviews og spot på forskellige folkeaktionærer som altsammen suppleres af optagelser den 18. til Virupfestivalen, hvor overskuddet også går til multihus projektet.

Som ekstra krydderi på optagelserne var det muligt at male symbolet for at projektet har rundet 1.200.000,- kr. for rullende kamera! Selvfølgeligt praktisk udført af kunstneren bag bannerillustrationen Mikkel Stubbe Teglbjærg fra DOINK!

På billederne nedenunder har Poul  Nyholm indfanget øjeblikket med sin skarpe linse.

I skrivende stund vides det ikke hvornår indslaget vises, men det bliver formodentligt den 18. maj.

Related Posts