Køb en folkeaktie

Du kan nu være med til aktivt at støtte etableringen af Multihus Hjortshøj ved at købe folkeaktie.

Folkeaktien kan ikke sælges videre, men som køber bliver du (hvis du ønsker det) vist blandt bidragsyderne, når Multihus Hjortshøj står færdigt. Du får desuden din egen fysiske aktie som bevis på dit bidrag.

Ved at købe en Folkeaktie sikrer du dig, at du kan få det fulde beløb tilbage*, hvis Multihus Hjortshøj – mod forventning – ikke bliver til noget.

Vi udbyder folkeaktier i tre klasser:

    • Guld – 5000 kr.
    • Sølv – 2500 kr.
    • Bronze – 1500 kr

Bestil din Folkeaktie her.
*Forudsat at bank- og personoplysningerne i bestillingsformularen er udfyldt korrekt.

Donér via DGI med skattefradrag

Du har også mulighed for at donere penge til projektet gennem DGI. Dette giver ret til et skattefradrag for dit bidrag, men til gengæld fraskriver du dig retten til tilbagebetaling.

DGI kræver, at Multihus Hjortshøj ikke giver nogen modydelse til gengæld for donationen. Dvs. vi har ikke mulighed for at give en Folkeaktie, til de, der donerer via DGI og vi har heller ikke lov til at vise navne på bidragsyderne, når Multihus Hjortshøj står færdigt.

Læs mere om fradrag ved donation på DGI hjemmeside her.

Alle penge, der doneres gennem DGI, øremærkes Multihus Hjortshøj og DGI tager ingen gebyrer eller administrationsomkostninger. Hvis Multihus Hjortshøj – mod forventning – ikke bliver til noget, vil de donationer, der er givet til Multihus Hjortshøj efter et par år tilfalde DGIs generelle støtte- og hjælpefonde.

Donér via DGI her.

Vi vil naturligvis gerne følge med i, hvor mange penge der bliver doneret, så send gerne en mail til medlem@multihushjortshøj.dk med det beløb, du har doneret.

Bliv medlem af støtteforeningen

Skal Multihus Hjortshøj blive en realitet, har vi brug for hele byens støtte.

Du kan hjælpe ved at melde dig ind i Støtteforeningen for Multihus Hjortshøj. Det koster kun 100 kr for et helt år. Du kan melde alle medlemmerne af din husstand ind i foreningen.

Meld dig ind her

Støtteforeningen blev  officielt etableret ved  den stiftende generalforsamling d. 11.5.2015.