Blog

Landsbyliv og HBC støtter Multihuset med i alt 50.000!

I forbindelse med årets sidste fællesspisning blev der overrakt gavechecks på sammenlagt kr. 50.000 til Støtteforeningen for Multihuset i Hjortshøj.

De 50.000 kroner var fordelt med 15.000 kroner fra Hjortshøj Beat Club, som overskrud fra den udsolgte koncert med Rygtesprederne i forsamlingshuset d. 19. september 2015 og med 35.000 kroner fra Genbrugsen i Andelssamfundet, begge hjemhørende under foreningen Landsbyliv.

Under overrækkelsen takkede formand for Støtteforeningen, Bjarne Bendtsen, for støtten og samtidig blev der opfordret til, at folk melder sig ind i støtteforeningen, nu hvor Multihuset virkelig har brug for at vise kommune og fonde, at byens borgere bakker op om projektet. Man kan melde sig ind via dette link

Gavecheck fra HBC

Gavecheck fra HBC

Gavecheck fra Genbrugsen

Gavecheck fra Genbrugsen

Related Posts