Blog

8530 Sensummer og jazzkoncerter med flotte overskud

Den alternative og corona-sikrede byfest 8530 Sensummer blev en stor succes med udsolgt til alle 3 arrangementer og et overskud på 14.000. Arrangementet der havde fået støtte af Statens corona-kulturmidler til koncerterne med unge og fremadstormende Aggi Dix og Dopha fik i ellevte time også et flot tilskud fra Tuborgfondet på 10.000, der kunne sikre bedre lys og lyd til hele dagen og dermed bedre oplevelser for alle. Det var kultursamarbejdet HØJ i samarbejde med Landsbyliv, der hentede de flotte fondstilskud til dagen.

Hele overskuddet går til Multihus Hjortshøj.

Tak til alle der bidrog som gæster, frivillige og på scenen!

I samme uge havde Kultursamarbejdet HØJ også haft held til at sikre Hjortshøj to koncerter med Aarhus Jazzorchestra. De to koncerter var ligeledes udsolgte med 2 gange 80 mennesker og frivillige entré. Det arrangement gav et overskud på 13.000 kr., der også går til Multihus Hjortshøj.

TAK!

Related Posts