Blog

Café V trykker på pauseknappen

Kære Gæster i CAFÈ V.

Det er med stor ærgrelse at vi desværre må meddele, at CAFÈ V må trykke på pauseknappen og lukke ned de næste tre måneder. Det er med de nuværende restriktioner og nedlukninger, samt en yderst usikker vintersæson med yderligere varslinger om nedlukninger, ikke muligt for os at opretholde den ønskede og nødvendige drift. Caféen er ganske enkelt for ny til at kunne overleve en længere nedlukning hvorfor vi ser os nødsaget til, at træffe denne yderst kedelige, men nødvendige beslutning. Konsekvensen ved at tage chancer i så tidlig en fase vil på den lange bane være katastrofal, hvorfor vi nu vælger at sætte CAFÈ V på pause. Dermed mener vi, at vi i takt med forårets entré, kan sætte stik i igen og skabe et godt liv i Caféen. Vi ved at denne beslutning langt fra bringer jubel, men vi håber at I vil have forståelse for vores beslutning og blive ved med at bakke op omkring det gode liv i Viruphuset.

For livet i Viruphuset fortsætter nemlig og vil vinteren igennem byde på en voksende mængde kulturoplevelser, koncerter og events for alle. Vi har meget godt i støbeskeen og glæder os til fortsat at skabe liv og udvikle hele byens nye samlingspunkt. Sammen med dig. 

Med respekt for vores nye hus og ønsket om en glædelig jul.

Fonden Multihus Hjortshøj

Related Posts