Støtteforeningen

Multihus Hjortshøj er på vej. Nu samler støtteforeningen ind til alt det, der skal være indeni, rundt om, oven på og alt det andet spændende og sjove, der skal til for at få huset til at leve

Støtteforeningen for Multihus Hjortshøj er samlingspunktet for en lang række af store og små begivenheder i det hjortshøjske. Bestyrelsen og en række frivillige arbejdsgrupper står bl.a. for årets sommerfest, foreningsdagen Hjortshøj-ånden, den rullende fadølsvogn Guldhjorten, julefesten og en masse andre skæve, skøre, sjove og spændende initiativer, der alle har til formål at samle ind til multihuset – og dejligt liv i gaderne her i Hjortshøj.

Det er vores håb, at de fleste borgere i Hjortshøj har lyst til at være medlem af støtteforeningen, for multihuset og alle vores tiltag tilhører hele byen. Du kan også være med. Det koster kun 150 kr for et helt år, og du kan melde alle medlemmerne af din husstand ind i foreningen. Som medlem kan du bl.a. stille op til bestyrelsen, være med til at vælge medlemmerne af Fonden , låne eller leje Guldhjorten og prale af at være med i klubben.

Meld dig ind her