Blog

PRESSEMEDDELELSE

Totalentreprenøren Q-Construction A/S er taget under konkursbehandling

Q-Construction A/S, som er totalentreprenør på byggeriet af Multihus Hjortshøj, nu Viruphuset, er taget under konkursbehandling.

Q-Construction A/S blev den 5. maj 2022 taget under konkursbehandling, hvilket kan få betydning for forløbet med udbedring af fejl og mangler samt justeringer af diverse anlæg i forbindelse med den daglige drift af Viruphuset.

Det er på nuværende tidspunkt uklart i hvilket omfang det påvirker Viruphuset, men Fonden Multihus Hjortshøj vil forsøge at sikre at generne i det daglige bliver så små som mulige, men håber samtidig på alles forståelse for at tingene nu kan trække endnu længere ud end de har gjort i forvejen.

Viruphuset vil fortsat holde åbent som vanligt og berørte brugere vil kun blive kontaktet i det omfang disse påvirkes.

På vegne af Fonden Multihus Hjortshøj og Viruphuset

Kenneth Jegstrup Jensen
kj@multihus.dk
Formand, Fonden Multihus Hjortshøj

Related Posts