Uundgåelige arrangementer

8530 Sensummer: 

Kom og fejr sensommeren med tre forrygende arrangementer i et kæmpe telt på multibanen bag Virupskolen.

På grund af coronaen kræver alle tre arrangementer billet, og vi er desværre nødt til at holde deltagerantallet til hvert arrangement på 100 mennesker.

Børnehits ala Hjortshøj og dans i verdensklasse for 3-10 årige
Børn og voksne kan opleve dansere i verdensklasse fra Black Top Team, danse med Dominique og Spjæt og opleve det nydannede lokale band Høtyvene skyde den af med fællessang.

Dørene på pladsen åbner kl 11.15
Høtyvene kl 12.00
Spjæt kl 13.00

Black Top Team kl 14.00

DOPHA og AGGI DIX

Senere kan Landsbyliv, HØJ og Multihusforeningen med støtte fra statens corona-kulturpulje præsentere en sensation i Hjortshøj, når Danmarks nye unge stjerne DOPHA gæster byen. DOPHA har for nylig spillet på plænen i tivoli i København, haft 2 Ugens uundgåelige på P3 indenfor ét år, og er spået en kometkarriere. Som opvarmning kommer det nye stjerneskud soulede Aarhusianske AGGI DIX, Agnes Dixgaard, der skulle have spillet på årets SPOT festival.

Dørene åbner kl 15.30
Aggi Dix kl 16.15
Dopha kl 17.15

Klejtrup, Inuit Feet & Husbandet

Om aftenen kan du opleve 3 fede bands. Først “Klejtrup”, 7 unge der lige er kommet ud fra Klejtrup Musikefterskole med blæsersektion og svedige coverhits, derefter melodiske Inuit Feet og til slut sidste års store hit og fremtidens megastjerner i Multihusets husband.

Dørene åbner kl 19.30
Klejtrup kl 20.00
Inuit Feet kl 21.00
Husbandet kl 22.00
Vel mødt til en fantastisk dag hvor alt overskud går til Multihus Hjortshøj.

Byens julefrokost for voksne 12. august. I 2019 introducerede Multihusforeningen nyskabelsen Julefrokosten. En jovial julemand satte forinden på Facebook scenen for et arrangement med julemad og våde varer for voksne i byens forsamlingshus på Smedebakken. 70 mennesker i alle de voksne aldre dukkede op og skabte en fantastisk hyggelig og festlig aften. Vi gentager naturligvis successen i år