Blog

Inspirationstur til Ry Hallerne


Hvilke materialer fungerer bedst, hvem bruger hallen mest, og hvordan udnyttes pladsen bedst muligt? Det var nogle af de detaljer, som bestyrelsen for Fonden Multihus Hjortshøj så nærmere på under et besøg i Ry Hallerne.

Turen til Ry var den første af flere planlagte besøg i haller og multihuse i Østjylland, hvor bestyrelsen vil samle viden og inspiration til arbejdet med Multihus Hjortshøj.

”Mens vi samarbejder med Aarhus Kommune om detaljerne i budgettet, får vi her mulighed for at opleve, hvordan forskellige løsninger fungerer i praksis – og hører erfaringerne fra andre projekter, så vi undgår de faldgruber, som findes i den her type projekt,” siger Flemming Vestergaard fra bestyrelsen.

Vil du høre med om status på projektet? Så deltag, når Støtteforeningen for Multihus Hjortshøj holder generalforsamling på Skoletorvet på Virupskolen den 10. april kl. 19

Related Posts