Blog

Generalforsamling i Støtteforeningen for Multihus Hjortshøj

Torsdag den 11. april kl. 19.30 er der generalforsamling i Støtteforeningen for Multihus Hjortshøj. Det foregår på Skoletorvet på Virupskolen, og alle er velkomne. Foreningen byder på godt selskab, snacks og drikkelse, og du har mulighed for at møde den nuværende bestyrelse, høre om året der gik og fremtidens planer og at blive valgt ind i bestyrelsen.

Vi i Støtteforeningen for Multihus Hjortshøj står for fundraising til multihuset, og det er kun fantasien, der sætter grænser for hvordan. Vi arrangerer bl.a. byens store sommerfest og Hjortshøj-ånden, og det er os, der har fået bygget byens rullende fadølsbar, der er tilgængelig for alle i byen.

Så kribler du med idéer og god energi, er du skrap til kommunikation eller økonomi, har du hænderne godt skruet på, eller vil du bare gerne være med, hvor det sker, så mød op til en hyggelig aften og lyt eller gør din mening og idéer gældende. Du behøver ikke stille op til bestyrelsen for at møde op – vi hilser også nye kræfter velkomne, der bare gerne vil hjælpe til men uden nødvendigvis at sidde med til møderne.

Vel mødt på Virupskolen.

Vi ses!

Related Posts