Blog

Hurra! Kontrakten er skrevet under!

Kære alle

Det er med stor glæde at vi i Fonden Multihus Hjortshøj og Støtteforeningen, kan meddele at vi netop har indgået kontrakt med Q-Construction, som har vundet opgaven med at bygge Hjortshøjs kommende multihus. Det er endnu en kæmpe milepæl som har krævet MANGE frivillige timer at nå hertil. Stor tak til alle de involverede.

Det betyder at vi nu kender udformningen af huset. Vi er meget tilfredse med projektet og ser frem til et godt samarbejde med Q-Construction.

Projektet vil blive præsenteret for byen d. 3. november kl. 14-16, så reserver allerede nu datoen. Der kommer mere information senere.

En genopfriskning af tidsplanen er, at vi stadig forventer 1. spadestik til foråret 2020 og at huset står klar til brug foråret 2021.

På vegne af Fonden Multihus Hjortshøj

Kenneth Jegstrup Jensen

Illustration af det kommende multihus, som præsenteres for byen d. 3. november.

Fonden, byggeudvalget og Q-Construction samlet til kontraktunderskrivelse. Fra venstre ses Anders Klemmensen (Fonden), Carsten Lindequist (Fonden) Henri Wolbro (Byggeudvalget), Flemming Vestergaard (Fonden), Bo Christian Lagerberg (Q-Construction), Rasmus S. Kokholm (Q-Construction) og Kenneth Jegstrup Jensen (Fonden). Bjarne S. Bendtsen (Formand, Fonden) var desværre forhindret.

Underskrevet kontrakt

Related Posts